Karriere

"Vi skaper gjensidige muligheter"

Salgskonsulenter PDF Utskrift E-post
Skrevet av Tor Erik Børmarken   
torsdag 28. august 2008
Vår oppdragsgiver er et av Norges største mediehus og har mange muligheter innen egenutvikling og karriere. Konsernet representerer noen av Norges mest profilerte merkenavn og er svært anerkjente.


 

Beskrivelse
 
Kort om stillingen
FirmaC2 Karriere AS for oppdragsgiver
Nettside 
StedOslo
TittelSalgskonsulenter
SektorPrivat
RolleFagperson
OmfangHeltid
VarighetFast
Stillinger2
Kategori 1 
Kategori 2 
Søk på stillingen
Post sendes

C2 Karriere AS,

C J Hambros plass 2c, 0164 Oslo

MerkesSalgskonsulenter
Spørsmål om stillingen
KontaktTor Erik Børmarken
TittelDaglig Leder
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 47028887
______________________________
KontaktSigurd Hovlandsdal
TittelSenior Partner
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 97691140
______________________________

Arbeidsoppgaver:

Jobbe med salg av løsninger innen annonse og media mot bedriftsmarked. Vår oppdragsgiver har et unikt system med oversikt over bedriftsmarkedet som danner grunnlag for å bygge opp en solid kundeportefølje.   

Vi tilbyr:

Vår oppdragsgiver har en solid posisjon i markedet og har noen av Norges mest kjente markedskanaler. Oppdragsgiveren kan tilby et sammensatt arbeidsmiljø med høy kompetanse. Grundig opplæring ved oppstart og videreutvikling av alle ansatte. Deres produkter og tjenester er godt kjent og konkurranse dyktig i forhold til markedet. Det legges vekt på at kandidater som lykkes hos vår oppdragsgiver skal kunne ha en karriere i selskapet.

Utdanning / kompetanse:

Ønskelig med høyskolebakgrunn eller annen relevant utdanning i forhold til salg og markedsføring, men ikke et krav hvis søker har erfaring.

Du har jobbet med salg innen telefon, oppsøkende, butikk, detaljhandel eller direkte mot sluttbruker. Du er trygg i salgsprosesser og dyktig på å formidle informasjon.

Egenskaper:

Du må være: kvalitetsbevisst, målrettet, fokusert og motivert. Du ønsker i tillegg å jobbe med kolleger som kan bidra til din egen og selskapets suksess, og som har høy kompetanse innen sitt fagområde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert ( torsdag 28. august 2008 )
 
< Forrige   Neste >
 
 
 
Advertisement