Karriere

"Vi skaper gjensidige muligheter"

Utvikler Telecom PDF Utskrift E-post
Skrevet av Tor Erik Børmarken   
torsdag 28. august 2008
Vår oppdragsgiver er en leverandør av mobil løsninger. Først og fremst med fokus på områdene Device Management og e-post, kalender, kontakter på mobilen.  Selskapet har solide eiere og fremstår i dag som ett produkthus som leverer egne løsninger så vel som 3.parts løsninger. Selskapet har en framtidsorientert strategi, og kan tilby mange utfordringer og utviklingsmuligheter. 
Beskrivelse
 
Kort om stillingen
FirmaC2 Karriere AS for oppdragsgiver
Nettside 
StedOslo
TittelUtvikler
SektorPrivat
RolleFagperson
OmfangHeltid
VarighetFast
Stillinger1
Kategori 1 
Kategori 2 
Søk på stillingen
Post sendesC2 Karriere AS, C J Hambrosplass 2c, 0164 Oslo
MerkesUtvikler Telecom
Spørsmål om stillingen
KontaktTor Erik Børmarken
TittelDaglig Leder
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 47028887
______________________________
Kontakt Sigurd Hovlandsdal
Tittel Senior Partner
E-post  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 97691140
______________________________

Arbeidsoppgaver:

På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter en utvikler. Sentrale arbeidsoppgaver vil være utvikling av løsninger til bruk av teknologi for mobiltelefoner. Løsningene tilpasses hver enkelt bedrift sitt behov for mobilitet av informasjon, som sikrer utnyttelse av eksisterende infrastruktur. Utviklingen og produktene er basert på .Net teknologi (Windows mobile) og kan tilpasses for alle typer mobiltelefoner. Stillingen vil være delaktig og ansvarlig i utviklingsprosess og leveranse til kunden, og skal være delaktig i hele prosessen fra kundemøte til implementering av produktet. Store deler av vår kommunikasjon foregår på engelsk.

Vi tilbyr:

En spennende og variert stilling i et innovativt miljø med fokus på morgendagens teknologi. Dette er en mulighet for å utvikle seg innen et spennende satsningsområde. Selskapet er eid av et av Norges største selskaper innen IKT, og har således en solid posisjon i markedet. Konkurranse dyktige betingelser.

Utdanning:

Høyskoleutdanning eller annen relevant utdanning innen IT.

Kompetanse:

Kvalifiserte søkere har 1 til 5 års erfaring fra utvikling. Kandidaten vi søker har faglig kunnskap innen .Net, C++, Java, C# og gjerne symbian. Det er ønskelig med erfaring på utvikling av mobil teknologi basert på Windows, og erfaring fra Telecom bransjen. Du behersker engelsk både skriftlig og muntlig.

Egenskaper:

Du er en person som jobber strukturert og nøyaktig, og er en bidragsyter for dine kolleger. Du har et vinnende vesen og er komfortabel i møter med kunder og partnere. Du har en brennende interesse for utvikling og trives godt i et arbeidsmiljø med varierende arbeidsoppgaver.

Sist oppdatert ( torsdag 28. august 2008 )
 
Neste >
 
 
 
Advertisement