Karriere

"Vi skaper gjensidige muligheter"

Salg-kunde konsulent PDF Utskrift E-post
Skrevet av Tor Erik Børmarken   
torsdag 28. august 2008
 

Vår oppdragsgiver er et Svensk selskap som leverer løsninger innen E-post, DM/nyhetsbrev til markedsføring for større selskaper og organisasjoner. Siden oppstarten i 2001 har selskapet blitt markedsleder i Skandinavia. Selskapet hovedprodukt brukes av mer en 1600 selskaper i europeiske land. Selskapet har jobbet på det norske markedet i 2 år, og har flere store kunder på sin referanseliste. Selskapet ønsker nå å satse med en egen avdeling i Norge, da dette markedet er stort og produktene er etterspurt. Denne avdelingen er operativ i dag, og har allerede tatt en solid markedsposisjon.

 Vi søker etter Salg/kunde konsulent.

 

Beskrivelse
 
Kort om stillingen
FirmaC2 Karriere AS for oppdragsgiver
Nettside 
StedOslo
TittelSalg - kundekonsulent
SektorPrivat
RolleFagperson
OmfangHeltid
VarighetFast
Stillinger1
Kategori 1 
Kategori 2 
Søk på stillingen
Post sendesC2 Karriere AS, C J Hambrosplass 2c, 0164 Oslo
MerkesProsjektleder
Spørsmål om stillingen
KontaktTor Erik Børmarken
TittelDaglig Leder
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 47028887
______________________________
KontaktSigurd Hovlandsdal
TittelSenior partner
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Telefon 97691140
______________________________

Ansvarsområder:

Salg av selskapet produkter og tjenester mot B2B marked. Sentrale oppgaver vil være:

-          Skape interesse og holde presentasjoner for potensielle kunder

-          Nysalg

-          Porteføljesalg

-          Drifte din egen portefølje

-          Markedsføre et produkt med et stort potensial.

Vi tilbyr:

En stilling i et selskap med en betydelig vekst de siste årene. Selskapet har satt seg som mål å være blant de beste på løsninger og utvikling.

Det gis grundig opplæring på produkter og tjenester, og det vil være en kontinuerlig utvikling av både selskapet og ansatte. Produktene som selges oppleves som lett solgte da etterspørselen etter disse tjenestene er så stor. For riktig kandidat vil det være raskt å komme seg opp på et tilfredsstillende nivå med et stort antall kunder.

Selskapet legger vekt på frihet og eget ansvar, men også på et inkluderende arbeidsmiljø som både ivaretar ansatte og gir alle forutsigbarhet.

Lønnsmodellen som er lagt opp gir veldig gode forutsetninger for høy lønn. Modellen består av høy fast lønn, provisjon og provisjon på portefølje.

Selskapet kan tilby store karriere muligheter i et selskap som er i startfasen i Norge

Utdanning og kvalifikasjoner:

Kandidaten vi søker har gjerne høyskole utdannelse innen salg og markedsføring. Annen relevant utdannelse eller erfaring kan veie opp for manglende utdanning.

Det er ønskelig at kandidaten har erfaring fra salg innen B2B marked i minimum 1 år, med salg innen internettmarkedsføring, eller tilsvarende bransjer.

Egenskaper:

Du må være en målbevisst person som er nøyaktig, strukturert og selvstendig. I denne stillingen inngår det en del presentasjoner mot næringslivet og det kreves at du har erfaring og håndterer slike prosesser. Vi ønsker kandidater som har en løsningsorientert holdning.

 

 

 

 

Sist oppdatert ( torsdag 28. august 2008 )
 
< Forrige